Harga

RM6.90 / RM7.90 (SS)

ISBN

978-967-5564-90-1

Mukasurat

160

Saiz

5.5x8

Tarikh Terbit

24 Dec 2010

Karya

Artis-Artis Komik-M

Siri:

Aku, Kau & ...

Kongsi

Facebook? Siapa yang tidak tahu dan kenal apa itu Facebook? Kanak-kanak seawal dua tahun sehingga orang tua ratusan tahun pun kenal Facebook. Komik antologi ini menghimpunkan pelbagai kisah dan ragam manusia yang berlingkar di sekeliling rangkaian sosial popular, Facebook!

Komik ini juga istimewa, kerana menampilkan kemunculan semula legenda kartunis tanah air iaitu Tuan Tembakau yang popular dengan siri komik Kartini. Ilustrasi kulit buku komik ini juga dihasilkan dengan sentuhan hebat beliau.

 

 

Ini komik yang banyak bagusnya. Bahasanya bagus, lukisannya bagus dan ceritanya pun bagus. Pembacanya pun bagus-bagus. Bertambah bagus apabila anda pula yang membelinya.- Bahruddin Bekri, penulis novel remaja bestseller.

Mari kita beli beramai-ramai!- Farihah Iskandar, penulis sir novel dan komik bestseller Dear Yayah.

Inilah fenomena Dr. Romley (tolong jangan delete komen ini).- Dr. Romley, doktor yang bakal terkenal.

Memang kelakar melihat mereka yang terkena penyakit Facebook. Beli komik ini untuk mengenal pasti adakah kita salah seorang daripada mereka yang berpenyakit Facebook.

Tepuk amai-amak,Belalang kupu-kupu,Facebook ramai-ramai,Tetap baca buku.- Ain Maisarah, penulis novel remaja terkenal dan bestseller.